Tjänster

Vad vi erbjuder

Vår passion för ljud gör att vi ständigt söker efter nya och innovativa sätt att förbättra våra tjänster. Vi skapar kreativa ljudproduktioner i världsklass som får företag och varumärken att sticka ut från mängden.

Ljudreklam (Audio ads)

Vi skapar modern ljudreklam för radio- och podcast-nätverk. Vi hjälper till med hela processen – från idé, manus och casting till inspelning, editering, ljud- och musikläggning, mix och leverans.


Audio Branding

Vi hjälper dig att ta fram en enhetlig ljudidentitet genom att använda specifika ljud, anpassad musik och unika röster som stärker varumärkets igenkänning och emotionella koppling kunderna.


Podcastproduktion

Vi producerar några av Sveriges mest populära podcasts. Vi har lång erfarenhet av inspelning (hos kund eller i studio), editering, ljudläggning och mix. Vi sköter hela processen eller utvalda delar.


Voiceover / röstjobb

Vi gör röstjobb för bl.a. ljudreklam, reklamfilm, poddar, TV-spel och ljudböcker. Vi har duktiga röster in-house och kan leverera professionella röstinspelningar med snabb leveranstid.


Ljuddesign

Vi är experter på att ta fram rätt typ av ljud för ett proffsigt slutresultat som höjer produktionsvärdet. Snygg ljuddesign förstärker budskap och känslor i TV, Film, Spel och Sociala medier.


Musikproduktion

Vi skriver musik till både artister och företag. Specialskriven musik är en kraftfull resurs för företag och varumärken som vill förbättra sin kommunikation och stärka sin marknadsföringsstrategi.


Content för SoMe

Vi hjälper dig och ditt företag med produktion av innehåll för Sociala Medier. Vi skapar snygga Reels med Video, Musik, Ljudeffekter, Voiceover och Undertexter som imponerar på dina följare.


Analys & Strategi

Ibland behöver man bygga från grunden. Vi hjälper kunder med allt från att bolla idéer till att ta fram konkreta strategier för att förbättra och målgruppsanpassa all ljudkommunikation.


Utbildning

Vi älskar att dela med oss av allting vi har lärt oss genom åren. Vi håller kurser och föreläsningar för företag som vill investera i intern kompetens och lära sig mer om Kreativt Ljud och produktion.