Om oss

Kreativitet som hörs

Vårt namn i kombination med vår slogan säger egentligen det mesta. ‘Ljudmagi’ är vad vi erbjuder och ‘Kreativitet som hörs’ är vår ledstjärna.

"Vi brinner för ljud i alla former och älskar den kreativa processen. Med stort fokus på innovation och modern teknik strävar vi alltid efter en perfekt balans mellan kreativitet och kvalitet"

– Kristoffer Folin, Grundare

Vi har kunder över hela världen, men majoriteten håller till i Sverige, Norge, Danmark, Finland, England och USA.

Vårt huvudkontor ligger i Västervik, men vi har tillgång till fina lokaler i bl.a. Stockholm, Göteborg, London, San Francisco och New York.

Vill du komma till oss eller vill du att vi besöker dig? Vi är otroligt flexibla och ser alltid till att anpassa oss efter våra kunders behov. Vi har mobila lösningar som gör att vi alltid kan producera ett professionellt resultat, oavsett var vi är.

Att samarbeta med Ljudmagi ska vara enkelt, effektivt och lärorikt.

Historia

Allt började med en trasig bandspelare

Någon gång under 80-talet satt vår grundare, Kristoffer, i pojkrummet och spelade in sina egna radioprogram. Ambitionsnivån var hög men det fanns ett stort problem – det lät riktigt illa!

Inspelningarna var fulla av knaster, brus och annat elände. Hur han än vred och vände på bandspelarens reglage kunde han inte få till samma ljudbild som på radion i köket.

Frustrationen växte med tiden och en vacker dag fick han nog – bandspelaren fick möta Karate Kid och knappsatsen gick i tusen bitar. När dammet lagt sig föddes frågan: Hur producerar man ljud i världsklass?

Det var startskottet på en 35 år lång resa som tillslut resulterade i Ljudmagi – ett företag som producerar kreativa ljudproduktioner (wait for it…) i världsklass!

Idag hanterar vi eventuella motgångar på ett mer sofistikerat vis, men frågan lever kvar i allra högsta grad.

Vill du lära känna oss bättre?

Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig!